Modely kĺbov

Aby naša ponuka modelov kostí a opornej sústavy bola vo všeobecnosti plnohodnotná, pripravili sme pre vás špeciálnu kategóriu zameranú na kostné kĺby. V tej nájdete napríklad zmenšené modely kolenného a bedrového kĺbu spolu s ich priečnym rezom, model lakťového a ramenného kĺbu aj modelové usporiadanie kostí a kĺbov v chodidle - a to ako v štand...

Viac na

Aby naša ponuka modelov kostí a opornej sústavy bola vo všeobecnosti plnohodnotná, pripravili sme pre vás špeciálnu kategóriu zameranú na kostné kĺby. V tej nájdete napríklad zmenšené modely kolenného a bedrového kĺbu spolu s ich priečnym rezom, model lakťového a ramenného kĺbu aj modelové usporiadanie kostí a kĺbov v chodidle - a to ako v štandardnom, tak aj tom plochom.

Máme pre vás aj modely kolenného a lakťového kĺbu s odnímateľnými svalmi, model ľudského ramenného kĺbu s rotátorovou manžetou a detailný prierez ľudským kolenným kĺbom.

Modely kĺbov K dispozícii je 51 produktov.

na stránku
  • 100.3 Skladom
    SKLADOM

    Model ľudského ramenného kĺbu zobrazuje ramenný pletenec (lopatku a kľúčnu kosť) spolu s hlavicou a hornou časťou kosti ramennej . Na modeli sú vyznačené aj hlavné kĺbové väzy . Model je umiestnený na odnímateľnom podstavci a umožňuje demonštráciu pohybov ramenného kĺbu ako je anteverzia, retroverzia a abdukcia.

    100,30 €
  • 115.45 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Model ramenného kĺbu so svalmi je kvalitne vyrobenou anatomickou pomôckou. Na modeli môžeme detailne študovať nielen ramenný kĺb so všetkými pomocnými štruktúrami , ale aj svaly , ktoré sú farebne odlíšené. Kĺb je obmedzene pohyblivý . Replika je umiestnená na podstavci.

    115,45 €
  • 311.28 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Na tomto modeli môžeme krásne pozorovať všetky anatomické detaily , ktoré sú súčasťou kolenného kĺbu. Rez je vykonaný tak, že si študenti, ale aj lekári môžu prezrieť a detailne študovať všetky štruktúry. Vzhľadom k svojej kvalite je takmer na nerozoznanie od skutočného kĺbu a je vyrobený v skutočnej veľkosti.

    311,28 €
  • 144.94 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Model ľudského kolenného kĺbu sa skladá z časti stehennej kosti, lýtkovej kosti a holennej kosti, jabĺčka a okolitých väzov kolena. Predná časť tohto kĺbu sa dá rovnako ako jabĺčka sňať a vďaka tomu je možné študovať aj vnútorné štruktúry ľudského kolena. Odliatok kolenného kĺbu dodávame uložený na podstavci.

    144,94 €
  • 61.85 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Tento model schematicky reprezentuje kĺby hlavy . Je ideálnou pomôckou na demonštráciu mechanizmu pohybov v atlantookcipitálnom a atlantoaxiálnom skĺbení.

    61,85 €
  • 167.14 Skladom
    SKLADOM

    Táto anatomická pomôcka zobrazuje vývoj ochorenia osteoartritídy. Na modeli je zachytená osteoartritída bedrového kĺbu. Štyri menšie modely demonštrujú narušenie kĺbovej chrupavky, ľahkú a stredne ťažkú až ťažkú formu tejto choroby . Zobrazená je aj tvorba osteofytov alebo kostných výrastkov na kĺbových plôškach .

    167,14 €
Zobrazuje sa 46 - 51 z 51 položiek