Gynekologický model na edukáciu pacientok

3B Scientific

Gynekologické simulátory

1013705

Dostupnosť: Termín dodania TU

432,00 € vrátane dane.

Tento model zobrazujúci ženské vonkajšie a vnútorné pohlavné orgány sa zaslúži o vybudovanie dôverného vzťahu medzi lekárom a pacientom . Model sa dá použiť aj ako trenažér na demonštráciu zavádzania antikoncepčných prostriedkov . Je vhodný predovšetkým do lekárskych ordinácií gynekológov .

Viac informácií

Gynekologický model na edukáciu pacientok

Dôvera je jedným z najdôležitejších bodov pri vedení gynekologickej praxe . Investujte do nášho modelu a vybudujte si ordináciu na úrovni , ktorá bude pýchou celého oddelenia. Náš model je skvelou edukačnou pomôckou , ktorá zvýši informovanosť pacientok a ich povedomie o základných problémoch v oblasti gynekológie a pôrodníctva .

Tento jedinečný trenažér je ideálny na demonštračné účely . Možno na ňom prakticky ukázať spôsob zavedenia ženskej mechanickej bariérovej antikoncepcie . Medzi antikoncepčné prostriedky , ktoré sú umiestňované do vagíny alebo cervikálne oblasti patria:

  • dámsky kondóm - femidom
  • FemCap - cervikálny pesar
  • vaginálny krúžok
  • pošvová diafragma

Ďalšou výhodou simulátora je, že je do neho možné vložiť rôzne typy pesarov - krúžkový, kockový, ktoré sa používajú v prípade inkontinencie moču a vaginálneho prolapsu . Na modeli je možné tiež predviesť spôsob zavádzania vnútromaternicového telieska (IUD) a ukázať, kam má byť správne umiestnené . Cervikálny klobúčik je možné detekovať pomocou ultrazvuku . Ďalšou možnosťou trenažéra je názorne vykonať intrauterinnú insemináciu (metóda asistovanej reprodukcie).

Vaginálna stena je transparentná , čím sa naskytne pohľad do vnútra pošvy . Vďaka možnosti čiastočne otvoriť maternicu je možné sledovať cestu antikoncepčných prostriedkov pri ich zavádzaní . Lekár si kvôli premyslenej stavbe modelu môže kontrolovať správnosť umiestnenia antikoncepčnej pomôcky a byť si pri výklade istý .

Model okrem vyššie zmienených funkcií poslúži aj na štúdium anatómie , možno na ňom preskúmať nasledujúce štruktúry :

  • kosti panvy - kosť bedrová (os ilium), kosť lonová (os pubis), kosť krížová (os sacrum), kosť kostrčná (os coccygis), spona lonová (symphisis pubica)
  • veľké a malé pysky ohanbia (labia pudendi)
  • pošva (vagína)
  • maternica (uterus)
  • vaječník (ovárium)
  • močový mechúr (vesica urinaria)
  • močová trubica (urethra)
  • konečník (rectum)

Znalosť princípu fungovania antikoncepčných nehormonálnych metód je veľmi dôležitá pri prevencii pohlavne prenosných ochorení , preto by náš model nemal chýbať v žiadnej gynekologickej ordinácii .

Veľkosť: 26 x 19 x 22 cm

Váha: 1.48 kg

Ďalšie gynekolgické trenažéry, ktoré ponúkame:

Model na zavádzanie ženského kondómu

Gynekologický simulátor ženskej panvy

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Gynekologický model na edukáciu pacientok

Gynekologický model na edukáciu pacientok

Tento model zobrazujúci ženské vonkajšie a vnútorné pohlavné orgány sa zaslúži o vybudovanie dôverného vzťahu medzi lekárom a pacientom . Model sa dá použiť aj ako trenažér na demonštráciu zavádzania antikoncepčných prostriedkov . Je vhodný predovšetkým do lekárskych ordinácií gynekológov .

Manuál k simulátoru

V manuáli sú popísané jednotlivé štruktúry na gynekologickom modeli.

Stiahnite si (0)

Sme slušná firma

Skladom = skladom

Keď máme pri produkte uvedenú dostupnosť Skladom, máte istotu, že tovar je priamo umiestnený na sklade a môže byť obratom pripravený na vyzdvihnutie či odoslanie. Nemateme zákazníka žiadnym Skladom u dodávateľa a pod.

Máme málo reklamácií

Snažíme sa ponúkať iba kvalitný tovar. Preto sa tešíme veľmi malej miere reklamácií. Keď sa ukáže niektorý produkt ako problematický, vyradíme ho z ponuky. Nechceme, aby naši zákazníci boli sklamaní.

99.8% reklamácií uznaných

Spokojný zákazník nie je pre nás frázy, ale denná prax. Keď sa nejaká reklamácia predsa len vyskytne, vrátime peniaze alebo vymeníme tovar vždy. Okrem ojedinelých prípadov, keď sa nepoctivý zákazník rozhodne klamať a podvádzať. Také hry my hrať nebudeme.

Svoju chybu priznáme

Naši zamestnanci sa snažia plniť Vaše priania a vybavovať objednávky rýchlo a starostlivo. Sú to však iba ľudia. Môže sa im preto stať, že urobia chybu. Keď sa to stane, priznáme to. Ospravedlníme sa a pokúsime sa ju čo najlepšie napraviť. Úprimné správanie si ceníme aj na druhých.

Spätná väzba vítaná

Ak sa Vám niečo nezdá, alebo máte problém s objednávkou, ozvite sa nám na tel: +420 549 212 092 alebo napíšte na info@rehabilitacia-sport.sk . Dajte nám šancu situáciu vysvetliť alebo vyriešiť.

Ste s nami spokojní? Napíšte nám kladné hodnotenie či pochvalu. Tá nás vždy poteší.

Ďakujeme, sme radi, že vďaka Vám môžeme robiť prácu, ktorá nás baví.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Model prierezu ženským prsníkom
Model prierezu ženským prsníkom
SKLADOM
89,96 €
Model plodu - fetus
Model plodu - fetus
SKLADOM
218,05 €