Knihy K dispozícii je 11 produktov.

  • 14.7 Skladom
    SKLADOM

    Obe techniky, bankovanie aj moxovanie, sú súčasťou tradičnej čínskej medicíny. Predstavujú súhrn praktických vedomostí a zručností pri riešení rôznych zdravotných problémov.

    14,70 €
  • 8.56 Skladom
    SKLADOM

    Publikácia s názvom Cviky pre zdravé nohy obsahuje návod na cvičenie veľmi účinnou metódou Spiraldynamik, čo je cielená autoterapia pri problémoch s pohybom. Tento ľahko naučiteľný koncept je založený na poznatkoch z medicíny, fyzioterapie, vied o športe a jogy.

    8,56 €
  • 19.44 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Táto kniha ponúka prehľadnú systematizáciu fascií, možností ich diagnostiky a terapie. Nájdete v nej všetky informácie o fasciách z osteopatického hľadiska. Hlavný dôraz je kladený na objasnenie fascií v súvislosti anatomickej, embryologickej a histologickej a taktiež na diagnostické a terapeutické techniky.

    19,44 €
  • 17.22 Skladom
    SKLADOM

    Jednotka medzi nemeckými odborníkmi na flossing, fyzioterapeut Andreas Ahlhorn v tejto knihe popisuje rôzne oblasti využitia a na základe konkrétnych problémov vysvetľuje, prečo a akým spôsobom dokáže flossing „liečiť“.

    17,22 €
  • 12.9 Skladom
    SKLADOM

    Ste už prívržencom jogy a chcete si prehĺbiť svoju prax a vyprecizovať ásany? Metóda medical yoga vám ukáže, ako si nájsť blahodarnú prax, aby ste sa mohli chrániť pred preťažením a bolesťami a integrovať ásany do bežného života.

    12,90 €
  • 13.86 Skladom
    SKLADOM

    V knihe nájdete ďalšie informácie a ďalšie cvičenia Metódy Medical Yoga v spojení jogovou praxou as know-how Spiraldynamik®.

    13,86 €
  • 21.57 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Táto učebnica a cvičebnica pre fyzioterapeutov ukazuje, ako vyšetrovať a liečiť poškodenie a dysfunkcia nervov, pričom opisuje ďalšie osteopatické súvislosti.

    21,57 €
  • 17.39 Skladom
    SKLADOM

    Druhá kniha uznávanej fyzioterapeutky Jarmily Čápovej s názvom Od posturálnej ontogenézy k terapeutickému konceptu je zaujímavým a poučným čítaním nielen pre fyzioterapeutov a lekárskych pracovníkov . Terapeutický koncept BPP je ovplyvnený dlhoročnou spoluprácou s doktormi Vojtom, Vlachom a Vélom.

    17,39 €
  • 25.47 Skladom
    SKLADOM

    Kniha je základným prehľadom používaných osteopatických techník v oblasti pohybového aparátu cielenej na diagnostiku a terapiu kĺbových štruktúr a svalov.

    25,47 €
  • 11.68 Skladom
    SKLADOM

    Autorka knihy Skolióza má sama skoliózu, je zároveň aj fyzioterapeutkou a tanečnicou - vie, ako to chodí. Ukazuje, že radosť z pohybu a vlastného tela sa dá prežiť aj so skoliózou. Cieľavedomými zmenami pohybových vzorcov sa dá zmeniť tvar aj celkové vyžarovanie tela.

    11,68 €
  • 8.21 Skladom
    SKLADOM

    Tejpovanie je metóda obväzovania telesných partií, najčastejšie končatín, pomocou pevných a pružných lepiacich pások s rôznou šírkou podľa veľkosti a umiestnenia tejpovej aplikácie. Zmyslom týchto bandáží je spevnenie tej časti tela, na ktorú je tejp aplikovaný.

    8,21 €
Zobrazuje sa 1 - 11 z 11 položiek