Modely pľúc

Chcete vedieť, čo všetko sa vo vašom telom deje pri každom nádychu a výdychu? A čo sa primárne deje v pľúcach, bez ktorých by žiadny výdych ani nádych nebol? Názorne a realisticky sa všetko dozviete na modeloch dýchacej sústavy.

Máme tu pre vás model bronchiálneho stromu s hrtanom, model pľúc s hrtanom aj komplexný model pozostávajúci z bronchiá...

Viac na

Chcete vedieť, čo všetko sa vo vašom telom deje pri každom nádychu a výdychu? A čo sa primárne deje v pľúcach, bez ktorých by žiadny výdych ani nádych nebol? Názorne a realisticky sa všetko dozviete na modeloch dýchacej sústavy.

Máme tu pre vás model bronchiálneho stromu s hrtanom, model pľúc s hrtanom aj komplexný model pozostávajúci z bronchiálneho stromu, hrtana a pľúc.

Modely pľúc K dispozícii je 19 produktov.

  • 114.49 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Na modeli sú znázornené priedušky s bronchiálnou obštrukciou , čo je typickým prejavom chronickej obštrukčnej choroby pľúc . Model zobrazuje zmeny , ktoré nastanú u postihnutého pacienta . Tento model je vhodnou anatomickou pomôckou pre štúdium patológie dýchacích ciest .

    114,49 €
  • 3378.75 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Tento anatomicky korektný model predstavuje hruď dospelého človeka a slúži na nácvik ošetrenia hrude a zabezpečenie dýchacích ciest . Na trenažéri je možné študovať topografické vzťahy v oblasti respiračného systému . Ide o skvelú pomôcku , ktorá nájde svoje uplatnenie pri výučbe.

    3 378,75 €
  • 1852.39 O termínu dodání zboží Vás budeme co nejdříve informovat. Běžná dodací lhůta je cca 14 dní. Zboží, které je skladem, odesíláme ihned.

    Luxusní anatomický model dýchací soustavy je velmi kvalitně zpracován. Na replice jsou detailně zachyceny nejen veškeré anatomické struktury dýchacího systému, ale i bránice a srdce. Replika zobrazuje i řezy hrtanem a levou plicí. Model je dodáván na podstavci, proto s ním lze velmi snadno manipulovat.

    1 852,39 €
  • 495.51 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Veľmi presne zhotovená replika obsahuje okrem hrtana človeka aj hrtanovú príklopku, jazylku a časť priedušnice s prieduškami. Tento orgán možno rozdeliť tak na úrovni druhej priedušnicovej chrupavky, ako aj v strednej rovine. Model bronchiálneho stromu a hrtana je uložený na podstavci.

    495,51 €
  • 733.35 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Táto inovatívna učebná pomôcka v podobe bronchiálneho stromu a hrtana obsahuje aj dve priehľadné pľúca , vďaka ktorým bude Vaše štúdium ľudskej dýchacej sústavy kompletné. Segmentálne priedušky sú farebne odlíšené od ostatných orgánov modelu.

    733,35 €
  • 115.18 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Anatomická replika ľudskej dýchacej sústavy je vyrobená v polovičnej veľkosti, než je veľkosť skutočná . Na modeli je zobrazená celá dýchacia sústava - pľúca, priedušnice a horné aj dolné cesty dýchacie. Celá replika je umiestnená na odnímateľnom podstavci.

    115,18 €
  • 59.16 Skladom
    SKLADOM

    Na tomto anatomickom modeli je zobrazená pravá ľudská pľúca v polovičnej veľkosti, než je jej veľkosť skutočná . Detailne však môžeme študovať anatomické štruktúry, ktoré sú pre pľúca typické . Veľkosť a kvalitné spracovanie repliky ocenia najmä študenti, ale aj učitelia na stredných a vysokých školách.

    59,16 €
  • 93.96 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Anatomický model ľudskej pľúca zachytáva pravú pľúca v životnej veľkosti . Na replice sú z achytené všetky anatomické štruktúry, ktoré sú na pľúcach prítomné vrátane tepien a žíl, ktoré sú dôležité pre malý krvný obeh . Model je umiestnený na podstavci , preto s ním je možné veľmi ľahko manipulovať.

    93,96 €
  • 688.35 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Tento model umožňuje pozorovať, čo sa s pľúcami deje pri fajčení. Na replike je krásne zobrazená zdravá pľúca, ktorá nie je poškodená toxickými vplyvmi fajčenia . Na druhú stranu je zachytená aj pľúca s rakovinou.

    688,35 €
  • 533.53 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Anatomický model ľudských pľúc s hrtanom slúži ako skvelá výuková pomôcka, ktorá poskytne vizuálnu predstavu o presných štruktúrach dolných dýchacích ciest. Na modeli je možné rozoznať tepny, žily, aortu, srdce, hrtan, priedušnicu s bronchiálnym stromom aj iné štruktúry.

    533,53 €
  • 92.11 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Replika zobrazuje 4 rezy ľudskými prieduškami . Priemer priedušiek je vykonaný v životnej veľkosti. Model demonštruje zmeny tkaniva pri astme a chronickom zápale priedušiek. Zachytená je prieduška v normálnom stave , kŕč hladkého svalstva priedušky pri astme, hypersekrécia sliznice priedušky a opuch s kúpou lymfocytov.

    92,11 €
  • 76.65 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Anatomický model ľudských priedušiniek je vyrobený z nerozbitného plastu. Na replice sú zachytené terminálne časti ľudských bronchiolov, ktoré ďalej prechádzajú do pľúcnej pivnice alebo alveoly.

    76,65 €
  • 189.91 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Patologický model ľudských pľúc je obojstranný . Na jednej strane repliky je zobrazená jedna pľúca v zdravom stave, na porovnanie je na druhej pľúca vidieť efekt chronickej obštrukčnej choroby pľúc . Na druhej strane modelu je jedna pľúca zasiahnutá karcinómom a druhá pľúca zobrazuje ochorenie astmy bronchiale.

    189,91 €
  • 362.33 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Veľmi podrobný model pľúc s hrtanom je skvelou učebnou pomôckou , ktorú je možné rozložiť na 5 častí a pochopiť tak topografické a fyziologické súvislosti v respiračnej sústave . Model vďaka pevnému podstavcu samovoľne stojí, hodí sa tak pre názornú výučbu na stredných a vysokých školách .

    362,33 €
  • 399.45 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Anatomický model pravej ľudskej pľúca zachytáva karcinóm tohto orgánu . Pľúca je vyrobená v životnej veľkosti a je možné ju roztvoriť a pozorovať invazívny rakovinový bunkový rast. Replika je veľmi vhodnou pomôckou pre onkológov , ale aj študentov pri štúdiu anatómie a histológie.

    399,45 €
  • 299.6 Skladom
    SKLADOM

    Veľmi detailný model znázorňuje najmenšiu jednotku pľúc - pľúcny vačok (sacculus alveolaris) , pozostávajúci z pľúcnych mechúrikov (alveolus) . Model je umiestnený na podstavci a sú na ňom zobrazené aj okolité štruktúry, napríklad cievna pleteň.

    299,60 €
  • 279.53 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Rez ľudskú pľúca je 20x zväčšený . Na tomto modeli sú zobrazené dôležité anatomické štruktúry pľúc - priedušky, priedušinky a pľúcne pivnice alebo alveoly. Tieto štruktúry sú zásobené krvou pomocou pľúcnych a bronchiálnych ciev , ktoré sú na replike tiež jasne viditeľné.

    279,53 €
  • 1155.69 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Tento vysoko kvalitný model znázorňuje pľúca rozdelené na jednotlivé segmenty , bronchiálny strom , srdce , priedušnicu , pažerák a aortu . Pľúcne segmenty sú farebne odlíšené , čo výrazne uľahčuje ich identifikáciu . Model dodávaný s podstavcom je vhodnou anatomickou pomôckou pri výučbe respiračného systému .

    1 155,69 €
  • 3610.36 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Tento simulátor predstavuje torzo dospelého človeka s anatomicky detailne zobrazenými orgánmi dýchacej sústavy . Jedná sa o skvelú edukačnú pomôcku , ktorá nájde svoje uplatnenie pri názornej výučbe na školách zdravotníckeho zamerania . Torzo je veľmi praktické a pôsobí realisticky .

    3 610,36 €
Zobrazuje sa 1 - 19 z 19 položiek