Simulátor lumbálnej punkcie - pediatrický

3B Scientific

Trenažéry lekárskych a opatrovateľských zručností

1017244

Dostupnosť: Termín dodania TU

1 396,07 € vrátane dane.

Tento trenažér je predstavovaný dojčaťom umiestneným na špeciálnej podložke a slúži na nácvik lumbálnej punkcie . Jedná sa o veľmi premyslený a vysoko kvalitný produkt , ktorý je vhodné zakúpiť na zdravotnícke školy , lekárske fakulty alebo záchranárske kurzy a zvýšiť tak úroveň a názornosť výučby .

Viac informácií

Simulátor lumbálnej punkcie - pediatrický

Náš model dojčaťa k simulácii lumbálnej punkcie patrí medzi kvalitné výrobky z radu Life/form® . Bábätko približného veku 10-12 mesiacov leží na ľavom boku na podložke s ohnutými kolenami a krkom , čo je správna anatomická poloha .

Simulátor pôsobí veľmi realisticky , chrbtica , chrbticový kanál a kožné krytie v oblasti chrbta patrí medzi odpojiteľné časti , čo zaisťuje jednoduché a bezproblémové použitie . Lumbálna punkcia môže byť vykonaná v mieste tretieho až štvrtého a štvrtého až piateho bedrového stavca alebo v mieste piateho bedrového až prvého krížového stavca .

Správne prevedenie techniky lumbálnej punkcie a jej korektnú lokáciu možno prekontrolovať pohmatom v oblasti hrebeňa bedrového a chrbtice . Pokiaľ je ihla pomaly zasúvaná do vhodného miesta , pocítite mierny tlak a tekutina simulujúca mozgovomiechový mok bude správne prúdiť .

Študenti určite ocenia možnosť tréningu tohto veľmi jemného a náročného opatrovateľského úkonu na anatomicky presnom trenažéri . Simulátor je vhodné využívať pri praktickej výučbe pediatrie na lekárskych fakultách .

Medzi výhody našej figuríny dojčaťa patria tieto:

  • kvalitný nácvik kľúčových zručností spojených s pediatrickou lumbálnou punkciou
  • možnosť nahmatania anatomických orientačných bodov
  • preparácia kože
  • ihlou je možné ľahko polohovať a ľahko ju aplikovať
  • súčasťou balenia je cerebrospinálna tekutina
  • aplikácia intratekálna injekcia
  • správna a prirodzená poloha bábätka
  • bedrovú podložku je možné jednoducho odňať
  • materiály kladú realistický odpor podobne ako telo dieťaťa
  • umelý mozgovomiechový mok - umocňuje skutočnosť simulácie
Pediatrický simulátor je dodávaný s pevným podstavcom , vďaka čomu ho možno ľahko umiestniť na akékoľvek miesto . Rozmery dojčaťa19 "x 7" x 6" a rozmery podložky19-1/2" x 11". Súčasťou setu je tiež intravenózny vak , detský zásyp , tvrdý prenosný kufrík a podrobný manuál .
Váha: 9.07 kg
Ďalšie simulátory starostlivosti o dojčatá, ktoré Vám ponúkame:

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Simulátor lumbálnej punkcie - pediatrický

Simulátor lumbálnej punkcie - pediatrický

Tento trenažér je predstavovaný dojčaťom umiestneným na špeciálnej podložke a slúži na nácvik lumbálnej punkcie . Jedná sa o veľmi premyslený a vysoko kvalitný produkt , ktorý je vhodné zakúpiť na zdravotnícke školy , lekárske fakulty alebo záchranárske kurzy a zvýšiť tak úroveň a názornosť výučby .

Sme slušná firma

Skladom = skladom

Keď máme pri produkte uvedenú dostupnosť Skladom, máte istotu, že tovar je priamo umiestnený na sklade a môže byť obratom pripravený na vyzdvihnutie či odoslanie. Nemateme zákazníka žiadnym Skladom u dodávateľa a pod.

Máme málo reklamácií

Snažíme sa ponúkať iba kvalitný tovar. Preto sa tešíme veľmi malej miere reklamácií. Keď sa ukáže niektorý produkt ako problematický, vyradíme ho z ponuky. Nechceme, aby naši zákazníci boli sklamaní.

99.8% reklamácií uznaných

Spokojný zákazník nie je pre nás frázy, ale denná prax. Keď sa nejaká reklamácia predsa len vyskytne, vrátime peniaze alebo vymeníme tovar vždy. Okrem ojedinelých prípadov, keď sa nepoctivý zákazník rozhodne klamať a podvádzať. Také hry my hrať nebudeme.

Svoju chybu priznáme

Naši zamestnanci sa snažia plniť Vaše priania a vybavovať objednávky rýchlo a starostlivo. Sú to však iba ľudia. Môže sa im preto stať, že urobia chybu. Keď sa to stane, priznáme to. Ospravedlníme sa a pokúsime sa ju čo najlepšie napraviť. Úprimné správanie si ceníme aj na druhých.

Spätná väzba vítaná

Ak sa Vám niečo nezdá, alebo máte problém s objednávkou, ozvite sa nám na tel: +420 549 212 092 alebo napíšte na info@rehabilitacia-sport.sk . Dajte nám šancu situáciu vysvetliť alebo vyriešiť.

Ste s nami spokojní? Napíšte nám kladné hodnotenie či pochvalu. Tá nás vždy poteší.

Ďakujeme, sme radi, že vďaka Vám môžeme robiť prácu, ktorá nás baví.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Simulátor intradermálnej, subkutánnej a intramuskulárnej injekcie
Simulátor intradermálnej,...
SKLADOM
185,74 €