Modely kĺbov

Aby naša ponuka modelov kostí a opornej sústavy bola vo všeobecnosti plnohodnotná, pripravili sme pre vás špeciálnu kategóriu zameranú na kostné kĺby. V tej nájdete napríklad zmenšené modely kolenného a bedrového kĺbu spolu s ich priečnym rezom, model lakťového a ramenného kĺbu aj modelové usporiadanie kostí a kĺbov v chodidle - a to ako v štand...

Viac na

Aby naša ponuka modelov kostí a opornej sústavy bola vo všeobecnosti plnohodnotná, pripravili sme pre vás špeciálnu kategóriu zameranú na kostné kĺby. V tej nájdete napríklad zmenšené modely kolenného a bedrového kĺbu spolu s ich priečnym rezom, model lakťového a ramenného kĺbu aj modelové usporiadanie kostí a kĺbov v chodidle - a to ako v štandardnom, tak aj tom plochom.

Máme pre vás aj modely kolenného a lakťového kĺbu s odnímateľnými svalmi, model ľudského ramenného kĺbu s rotátorovou manžetou a detailný prierez ľudským kolenným kĺbom.

Modely kĺbov K dispozícii je 51 produktov.

na stránku
  • 89.37 O termínu dodání zboží Vás budeme co nejdříve informovat. Běžná dodací lhůta je cca 14 dní. Zboží, které je skladem, odesíláme ihned.

    Tato anatomická pomůcka zachycuje vývoj onemocnění osteoartritidy. Na modelu je zachycena osteoartritida ramenního kloubu.  Čtyři stádia zachycují zdravý kloub, lehkou a středně těžkou až těžkou formu této nemoci. Zobrazeno je např. narušení kloubní chrupavky, tvorba osteofytů nebo zploštění hlavičky humeru.

    89,37 €
  • 51.89 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Na tomto anatomickom modeli je zachytený bedrový kĺb v polovičnej veľkosti, než je jeho veľkosť skutočná . Vzhľadom k vysoko kvalitnému materiálu , z ktorého je vyrobený, sú zachované všetky anatomické štruktúry , ktoré môžeme detailne študovať.

    51,89 €
  • 51.89 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Tento mini model ľudského kolenného kĺbu je pre svoju veľkosť veľmi praktickou pomôckou pri štúdiu . Na modeli sú zobrazené všetky anatomické detaily kolena a zároveň je na podstavci umiestnený rez daným kĺbom . Celá replika je umiestnená na podstavci.

    51,89 €
  • 46.42 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Mini bedrový kĺb predstavuje anatomickú výukovú pomôcku, ktorá zodpovedá polovičnej veľkosti skutočného bedrového kĺbu. Na tomto modeli je možné predvádzať rôzne pohyby bedrového kĺbu a tým objasniť pacientom či študentom princípy fungovania bedrového kĺbu človeka.

    46,42 €
  • 46.42 Skladom
    SKLADOM

    Mini model ľudského kolenného kĺbu obsahuje stehennú kosť, jabĺčko, holennú kosť a lýtkovú kosť. Modrou farbou je v modeli kolena človeka zvýraznená chrupavka. Prierez kolenným kĺbom umožňuje sledovať vnútorné štruktúry kolena človeka.

    46,42 €
  • 46.42 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Mini model ľudského lakťového kĺbu je zložený z ramennej, lakťovej a vretennej kosti. Je uložený na podstavci , kde sa tiež nachádza prierez lakťovým kĺbom pre lepšiu predstavivosť vnútorných štruktúr tohto kĺbu. Chrupavka lakťového kĺbu je maľovaná modro.

    46,42 €
  • 46.42 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Anatomická pomôcka v podobe ramenného kĺbu je zhotovená v polovičnej veľkosti . Napriek tomu si zachovala všetky dôležité anatomické detaily ako žliabky, výbežky a otvory. Na tomto fyziologickom modeli ramena človeka sa dajú vykonávať všetky možné pohyby ramenného kĺbu.

    46,42 €
  • 105.28 Skladom
    SKLADOM

    Mini model ľudských nôh zachytáva zdravú, plochú a klenutú nohu . Replika je vyrobená v polovičnej veľkosti ako je veľkosť skutočná. Na modeli je možné okrem vád pozorovať aj iné anatomické štruktúry: svaly, kosti, kĺby, väz a tukové tkanivo.

    105,28 €
  • 51.89 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Mini model ľudského ramenného kĺbu je vyrobený v polovičnej veľkosti, než je veľkosť reálneho kĺbu. Na replice sú tiež zachytené všetky anatomické detaily . Model je umiestnený na podstavci. Na replike sa tiež nachádza rez kĺbom, ktorý ukazuje vnútornú štruktúru kĺbu.

    51,89 €
  • 181.73 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Tento anatomický model zachytáva tri zmenšené bedrové kĺby. Zachytený je kĺb zdravý, kĺb poškodený a kĺb s implantátom . Kĺby sú umiestnené na odnímateľnom podstavci a môžu byť detailne študované. Replika je vhodná na štúdium anatómie zdravého bedrového kĺbu a rozpoznanie jeho patológií.

    181,73 €
  • 112.74 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Tento model bedrového kĺbu zobrazuje bedrový kĺb v životnej veľkosti s povrchovou náhradou – tzv. resurfacing. U tohto implantátu sa nahrádzajú iba trecie plôšky kĺbu , ostatné štruktúry zostanú pôvodné. Implantát je na modeli možné vybrať , preto je model vhodný najmä pre ortopédov na poučenie svojich pacientov.

    112,74 €
  • 88.69 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Replika bedrového kĺbu s väzmi zachytáva jeden z najdôležitejších kĺbov ľudského tela . Bedrový kĺb spája kosť stehennú a panvicu . Väzy , ktoré sú súčasťou tohto modelu, sú vyrobené z pružného plastu . Pomocou kĺbu je možné demonštrovať pohyby , ktoré kĺb vykonáva . Model je dodávaný s odnímateľným podstavcom.

    88,69 €
  • 115.45 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Model ľudského bedrového kĺbu so svalmi zachytáva bedrový kĺb spolu so všetkými jeho dôležitými svalmi a väzmi. Replika je umiestnená na odnímateľnom podstavci a celý model môžeme po odobratí z podstavca detailne študovať.

    115,45 €
  • 191.12 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Táto anatomická pomôcka zachytáva tri zmenšené modely kolenného kĺbu - koleno v zdravom stave , koleno poškodené artrózou a endoprotézu , ktorou bol degenerovaný kolenný kĺb nahradený . Model je umiestnený na plastovom podstavci , z ktorého sa môžu jednotlivé repliky kĺbu kolena odňať a detailne študovať.

    191,12 €
  • 83.34 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Model kĺbov hlavy je vyrobený v dvojnásobnej veľkosti a zobrazuje prvé tri krčné stavce a časť tylovej kosti. Replika je ideálnou pomôckou na pochopenie a demonštráciu pohybov horného segmentu krčnej chrbtice. Model je dodávaný na podstavci.

    83,34 €
  • 87.56 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Model kolenného kĺbu s väzmi je skvelou anatomickou pomôckou. Na replike je znázornený kolenný kĺb ako najzložitejší kĺb ľudského tela. Replika je veľmi kvalitne spracovaná a aj vďaka tomu je kĺb takmer na nerozoznanie od skutočného kolenného kĺbu. Model ponúkame s odnímateľným podstavcom.

    87,56 €
  • 115.45 Skladom
    SKLADOM

    Model ľudského kolenného kĺbu predstavuje luxusnú repliku , na ktorej sú zachytené všetky anatomické detaily kĺbu a jeho pomocných zariadení. Vidieť môžeme aj svaly, ktoré sú nevyhnutné pre chôdzu aj vykonávanie ďalších pohybov . Model je umiestnený na odnímateľnom podstavci.

    115,45 €
  • 88.36 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Skvelá anatomická pomôcka v podobe repliky lakťového kĺbu s väzmi je vyrobená v živnotnej veľkosti . Svojou kvalitou je ťažko rozoznateľná od skutočného kĺbu. Na kĺbe , ktorý sa nachádza na hornej končatiny sú pomocou modrého plastu zachytené aj dôležité väzy tohto kĺbu. Model je dodávaný s odnímateľným podstavcom.

    88,36 €
  • 95 Skladom
    SKLADOM

    Kĺbovú hlavicu bedrového kĺbu tvorí hlavica kosti stehennej a kĺbovej jamky kosti panvovej -acetabulum . Model bedrového kĺbu navyše disponuje aj kĺbovými väzmi , vďaka ktorým je možné demonštrovať všetky možné pohyby bedrového kĺbu človeka.

    95,00 €
  • 137.96 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Model ľudského bedrového kĺbu obsahuje stehennú kosť, bedrovú kosť a väzy. Bedrový kĺb spája voľnú dolnú končatinu s pletencom dolnej končatiny, teda panvovej kosti. Ide o jeden z najviac namáhaných a zaťažovaných kĺbov, pretože ide o nosný a balančný kĺb trupu človeka.

    137,96 €
  • 366.5 Skladom
    SKLADOM

    Model ľudského bedrového kĺbu zobrazuje pravú stehennú kosť umiestnenú v jamke bedrovej kosti. Spolu vytvárajú bedrový kĺb muža. Benefitom tohto modelu sú maľované úpony a začiatky svalov a bedrové svaly pripevnené v ich správnej pozícii.

    366,50 €
  • 82.82 Skladom
    SKLADOM

    Ak hľadáte vhodnú anatomickú pomôcku v podobe patologického bedrového kĺbu na vysvetľovanie diagnózy pacientom pred operáciou bedrového kĺbu, tento model je určený práve pre Vás. Sledovať sa na ňom dajú zlomeniny stehennej kosti, rez femúrom aj zápal bedrového kĺbu.

    82,82 €
  • 5162.98 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Tento jedinečný model ľudského kolena zaisťuje možnosť opakovaného vykonávania rádiografického vyšetrenia. Obsahuje reálne kosti ľudského kolena, čo umožňuje zhotovovať RTG snímky ako zo živého pacienta. Model je vyrobený v životnej veľkosti.

    5 162,98 €
  • 5278.02 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Tento jedinečný model ľudského kolena zaisťuje možnosť opakovaného vykonávania rádiografického vyšetrenia. Obsahuje reálne kosti ľudského kolena, čo umožňuje zhotovovať RTG snímky ako zo živého pacienta. Model je vyrobený v životnej veľkosti.

    5 278,02 €
  • 228.1 Skladom
    SKLADOM

    Tento model zobrazuje ľudský kolenný kĺb v životnej veľkosti , ktorý je vyrobený z priehľadného plastu a graficky znázorňuje umiestnenie a funkciu umelého kĺbu alebo edoprotézy . Endoprotéza je vyrobená z kovu, svojou veľkosťou a váhou zodpovedá reálnym protézam a je možné ju z modelu odňať.

    228,10 €
  • 95 Skladom
    SKLADOM

    Model ľudského kolenného kĺbu znázorňuje artikuláciu troch kostí - stehennej kosti, holennej kosti a lýtkovej kosti. Navyše sú v tomto modeli obsiahnuté aj meniskus, šľachy, väzy a jabĺčka. Tento model je plne ohybný av životnej veľkosti. Repliku kolenného kĺbu človeka dodávame na podstavci.

    95,00 €
  • 137.96 Skladom
    SKLADOM

    Kĺbovú hlavicu kolenného kĺbu tvoria kĺbové plochy na kondyloch femúru . Jamky sú plôšky na kondyloch holennej kosti . Nerovnosti kĺbových plôch vyrovnávajú kĺbové menisky. Do kolenného kĺbu je umiestnená jabĺčka . Luxusný model kolenného kĺbu dodávaný na podstavci, obsahuje aj väzy, šľachy a časť lýtkovej kosti.

    137,96 €
  • 384.59 Skladom
    SKLADOM

    Model ľudského kolenného kĺbu disponuje všetkými svalmi ľudskej dolnej končatiny prítomnými v oblasti kolena. Na kostiach kolenného kĺbu - holennej kosti, lýtkovej kosti a stehennej kosti sú farebne označené svalové úpony a začiatky svalov.

    384,59 €
  • 4151.4 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Tento jedinečný model ľudského lakťa zaisťuje možnosť opakovaného vykonávania rádiografického vyšetrenia. Obsahuje reálne kosti ľudského lakťa, čo umožňuje zhotovovať RTG snímky ako zo živého pacienta. Model je vyrobený v životnej veľkosti.

    4 151,40 €
  • 4068.1 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Tento jedinečný model ľudského lakťa zaisťuje možnosť opakovaného vykonávania rádiografického vyšetrenia. Obsahuje reálne kosti ľudského lakťa, čo umožňuje zhotovovať RTG snímky ako zo živého pacienta. Model je vyrobený v životnej veľkosti.

    4 068,10 €
  • 95 Skladom
    SKLADOM

    Lakťový kĺb - lakeť je oblasť, kde sa stretávajú a kĺbia kosti paže a predlaktia. Horný koniec lakťovej kosti tvorí zadnú časť lakťa - lakťový výbežok. Okrem lakťovej kosti nájdeme v modeli ľudského lakťového kĺbu aj ramennú kosť, vretennú kosť a ich väzy. Repliku lakťa dodávame na podstavci.

    95,00 €
  • 137.96 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Lakťová kosť, vretenná kosť, ramenná kosť a ich väzy utvárajú model ľudského lakťového kĺbu. Táto replika lakťa je vyhotovená v skutočnej veľkosti, z materiálu podobajúceho sa farbou reálnej kosti . Funkčný model ľudského lakťového kĺbu dodávame pripevnený na podstavci.

    137,96 €
  • 345.59 Skladom
    SKLADOM

    Model ľudského lakťového kĺbu tvorí časť ramennej kosti, lakťovej kosti a vretennej kosti, na ktorých sú pripevnené repliky svalov ľudskej ruky . Tie sa dajú z modelu sňať. Model slúži ako kvalitná anatomická pomôcka pri štúdiu kostrového a svalového systému ľudského tela.

    345,59 €
  • 9310.41 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Tento jedinečný model ľudského ramena zaisťuje možnosť opakovaného vykonávania rádiografického vyšetrenia. Obsahuje reálne kosti ľudského ramena, čo umožňuje zhotovovať RTG snímky ako zo živého pacienta. Model je vyrobený v životnej veľkosti.

    9 310,41 €
  • 9191.4 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Tento jedinečný model ľudského ramena zaisťuje možnosť opakovaného vykonávania rádiografického vyšetrenia. Obsahuje reálne kosti ľudského ramena, čo umožňuje zhotovovať RTG snímky ako zo živého pacienta. Model je vyrobený v životnej veľkosti.

    9 191,40 €
  • 95 Skladom
    SKLADOM

    Ramenný kĺb vykazuje schopnosť veľkého rozsahu hybnosti a stability. Model ľudského ramenného kĺbu pozostáva z kľúčnej kosti, lopatky, časti ramennej kosti az kĺbových väzov , vďaka ktorým sa na modeli ramenného kĺbu človeka dajú demonštrovať pohyby upaženia, pripaženia, predpaženia a rotácie.

    95,00 €
  • 137.96 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Model ľudského ramenného kĺbu obsahuje kĺbovú jamku, ktorá je umiestnená v hornom vonkajšom vrchole lopatky a hlavici ramennej kosti. Pripevnené väzy umožňujú demonštrovať najrôznejšie pohyby ramenného kĺbu. Model ramenného kĺbu je zhotovený v reálnej veľkosti.

    137,96 €
  • 271.75 Skladom
    SKLADOM

    Na modeli ramenného kĺbu človeka sa dajú demonštrovať všetky fyziologické pohyby ľudského ramena. Časť ramennej kosti, časť kľúčnej kosti a lopatka utvárajú realistickú repliku ramenného kĺbu. Súčasťou modelu sú aj podlopatkový sval, podhrebeňový sval, nadhrebeňový sval a malý oblý sval.

    271,75 €
  • 95.15 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Anatomický model ľudskej nohy s patologickým usporiadaním kostí, svalov, nervov a väzov slúži ako výuková pomôcka pre vzdelávanie pacientov v ordináciách ortopédov. Diagnóza klenutá noha sa vyznačuje vysokým oblúkom, ktorý je na ľudskej nohe zreteľný na prvý pohľad.

    95,15 €
  • 95.15 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Anatomický model zdravej ľudskej nohy slúži na štúdium fyziologického usporiadania šliach, kostí, svalov a nervov na nohe človeka. Dôležitým anatomickým prvkom na modeli je správne vyvinutá klenba , ktorá pri plochej nohe chýba. Štruktúry vo vnútri modelu ľudskej nohy sú očíslované a popísané v manuáli.

    95,15 €
  • 81.36 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Anatomický model ľudskej nohy je vyrobený v životnej veľkosti. Na priereze nohy možno pozorovať nervy, svaly, väzy, tukové tkanivo a samozrejme aj kosti. Zhora môžeme vidieť aj prierez predkolenia , kde sú krásne vidieť holennú a lýtkovú kosť obklopené svalmi, väzmi, tukovým tkanivom a cievami.

    81,36 €
  • 81.36 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Tento anatomický model ľudskej nohy zachytáva jednu z chýb , ktoré sú typické pre klenbu nohy . Jedná sa o klenutú nohu . Na modeli je zobrazená pravá noha a okrem klenutej nohy môžeme pozorovať aj iné anatomické detaily ako sú kosti, väzy, nervy, svaly, tukové tkanivo.

    81,36 €
  • 81.36 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Model ľudskej nohy zachytáva patologický stav - plochú nohu . Na modeli je možné pozorovať aké zmeny nastávajú, keď je klenba nohy poškodená . Zachytené sú hlavne zmeny kostí . Na replice môžeme vidieť aj väzy, svaly, nervy, cievy a tukové tkanivo.

    81,36 €
  • 95.15 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Plochá noha predstavuje častú deformáciu ľudskej nohy , preto je tento patologický model ľudskej nohy skvelou výukovou pomôckou ako do ordinácií ortopedov, tak aj do tried určených na praktickú výučbu anatómie ľudského oporného systému. Model plochej nohy znázorňuje stratu klenby.

    95,15 €
  • 177.85 O termíne dodania tovaru Vás budeme čo najskôr informovať. Bežná dodacia lehota je cca 14 dní. Tovar, ktorý je skladom, odosielame ihneď.

    Model kolenných meniskov zachytáva ich poškodenie. Menisky sú pre kolenný kĺb veľmi dôležité , najmä pre svoju ochrannú funkciu. Na replike sú zobrazené rôzne formy poškodenia - horizontálne trhliny, trhliny pozdĺžne, degeneratívne zmeny menisku, radiálne trhliny ai. Celý model je umiestnený na podstavci.

    177,85 €
Zobrazuje sa 1 - 45 z 51 položiek